July 24, 2015

#WhenInCincinnati - Day 2

Dissabte també el vaig passar a Cincinnati. Va ser l'últim dia.



Fotos:

July 22, 2015

#WhenInCincinnati - Day 1

El passat divendres vaig anar a Cincinnati a visitar la familia americana. Us deixo amb el vídeo i fotos del primer dia.




Fotos:

July 13, 2015

Day 154 - Shoot the Hooch

A pocs dies de començar les meves vacances i decidida a aprofitar al màxim els pocs dies que em queden aquí a Atlanta abans de marxar, i per tant, l'últim cap de setmana, uns quants amics ens vam reunir per anar al riu Chattahoochee a baixar-lo en flotadors (activitat aquí coneguda com "shoot the hooch"). La meva intenció era fer un vlog, com  he estat fent últimament, però al final vaig deixar el mòbil al cotxe i no tenia cap tipus de material, així que un cop més, asseguda al terra de la meva habitació, us explico com va ser i una petita anècdota...




Com sempre us deixo algunes fotos (no meves). També aprofito per posar fotos del dia 4 de juliol, ja que un dels nois va portar una càmara i va fer fotos molt xules que no vull deixar de compartir amb vosaltres:


July 5, 2015

Day 147 - 4th of July

Bon dia!

Durant aquest mes de juliol em vull proposar fer més vídeos però al final passen els dies i no en faig. Aquest últim mes he estat sortint molt amb el grup d'interns europeus de la uni. Fa uns dies va ser el meu aniversari i vaig sortir a sopar amb uns quants amics. Les coses aquí van molt bé. 

Us deixo amb un petit vídeo de com vaig passar el dia de la independencia i amb algunes fotos. Me'n vaig a la piscina que ja està oberta :)