March 31, 2015

Day 51

Bon dia o bona tarda!

Ja tornem a estar a sis hores de diferència :( 

En el vídeo d'avui us explico un parell de coses que he fet últimament i us faig un tour pels meus apartaments!!!!! Per fi! Per cert, alguns dels vídeos, sobretot els últims, es poden veure en HD.




Les fotos del gimnàs (click a read more per veure-les!):

March 25, 2015

FERNBANK MUSEUM OF NATURAL HISTORY

El diumenge vaig visitar l'última de les "atraccions turístiques" que incloïa el CityPass, el museu d'història natural Fernbank. És un museu que es troba a la part est d'Atlanta i vam anar fins allà amb autobús.


El vídeo el vaig gravar al "balcó" del pis aprofitant que feia bon dia...va ser una molt mala idea. La raó principal la veure-ho en el vídeo mateix :(. L'altre raó és que es sent de fons el tren. El meu apartament està situat al costat de les vies del tren (prometo vídeo en breu) i és un soroll constant. Estic tan acostumada que no em vaig ni adonar al gravar-lo, però bé, així viure-ho el que "pateixo" jo cada dia i nit!!




Fotos:

March 22, 2015

Day 40 - Atlanta Fair

A part del dia a dia en el laboratori i una mica de turisme per conèixer la ciutat, de tant en tant vull poder divertir-me com ho faria una persona que viu aquí. Espero poc a poc i, a mesura que passi el temps, amb més freqüència poder fer vídeos que corresponguin a la secció que anomeno "Having fun in Atlanta".





Us deixo amb la imatge del pastís que comento en el vídeo i de la fira:

March 20, 2015

INSIDE CNN STUDIO TOUR

La CNN (Cable News Network) és una cadena de televisió d'Estats Units. Va ser la primera en cobrir notícies 24 hores al dia. La seva seu (CNN Center) es troba aquí a Atlanta. L'accés al edifici es públic i gratuït ja que inclou un hotel i nombrosos restaurants de menjar ràpid. A més a més, ofereixen la possibilitat d'un tour guiat de 50-55 min per dins de l'estudi, pagant. Aquest ha estat el pla d'avui i us deixo la meva opinió en el vídeo:





Com sempre, les fotos que comento:

March 18, 2015

ZOO ATLANTA

Un altre dels llocs que hem visitat en aquesta ciutat ha estat el Zoo. Ha costat però, finalment, aquí teniu el vídeo:



I aquí teniu les fotos d'alguns dels animals:

March 17, 2015

Day 39

Bon dia!

Continuo de vacances per Spring Break i estic decidida a aprofitar tan com sigui possible aquests dies. Està fent temperatures molt agradables, he passat d'anar amb abric, bufanda i guants a no portar ni jaqueta d'entretemps. Ahir vaig anar al zoo però encara tinc pendent fer el vídeo al respecte. A veure si demà tinc temps. Avui he anat a veure Piedmont Park però no he fet vídeos ni fotos perquè anava en bicicleta. Us ho explico en el vídeo:



PS/ La llum que hi ha aquí quan es pon el sol fa que el cabell se'm vegi d'un color molt estrany :S

March 15, 2015

GEORGIA AQUARIUM

Ahir al matí vam anar a visitar l'aquarium:




Aquí van les fotos:

March 13, 2015

Day 34


Hola!

Ara fent el vídeo m'he adonat que ho trobava a faltar. Em fa sentir més a prop de casa anar explicant coses. Us deixo amb el resum de tots aquests dies. Perdoneu l'espera!!





Avui comença spring break! Vacancesssss!!!!

 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png

March 5, 2015

Day 27 - Atlanta Hawks vs Houston Rockets

Avui vull que visqueu amb mi l'experiència que vaig viure el dimarts passat. Com sempre, en format vídeo, que vaig gravar ahir però resulta que no estava massa inspirada i no vaig explicar pràcticament res, així que millor que seguiu llegint.

Dimarts passat vaig anar a veure un partit de la NBA a l'estadi Phillips Arena. El partit era dels Atlanta Hawks contra els Houston Rockets. Durant tot el partit els Atlanta Hawks anaven perdent entre 10 i 15 punts. En els últims 5 minuts van remuntar i van acabar guanyant 104 a 96. Ueeee!!! Quina tensió i quins nervis!! Al no entendre absolutament res de bàsquet, quan xiulaven alguna falta no sabia que havia passat, però això no va impedir que ho visqués. Vaig gravar moments diferents (menys el joc en si haha). Quan van fer el moment de la Kiss Cam, sentireu que ens comencem a riure perquè enfocaven a "una parella" que no s'inmutava. Suposo que en realitat no eren una parella i al cap d'una estona desisteixen però tornen a gravar-los i diuen: we're baaack! 



Una bona experiència que m'emporto de record :)



 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png

March 3, 2015

Day 24


Holahola!

Us deixo amb un vídeo curtet on resumeixo molt breument el que ha passat aquests dies.



See you soon :)

 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png