May 26, 2015

Day 107 - Fishing in Macon

El dilluns vaig anar a pescar. No tinc cap vídeo de mi pescant però us prometo que vaig pescar!!! De fet tinc una foto amb el primer peix que vaig aconseguir jo sola. La deixo a baix. I la resta ho explico en el vídeo! M'hauria agradat fer més clips, per exemple explicant que tota la gent que va anar venint al llac parlava español, cosa que ens va estranyar a tots, però quan estic amb gent amb qui no tinc massa confiança em fa vergonya hahaha. També us deixo fotos dels peixos que vam pescar. Van ser més de 20 però alguns els vam tornar a l'aigua quan l'amo de la granja no mirava (estava prohibit). Són peixos gat. Els que ens vam haver d'emportar els vam deixar a una casa de Macon, o sigui que no els hem cuinat ni res.




Fotos:


May 23, 2015

Day 105 - Great Smoky Mountains

Perdoneu la meva absència. He estat fent coses, com dinars i jugar a la bolera, inclús tinc vídeos, però no els he arribat a editar o penjar mai perquè no valia la pena. Avui us deixo amb un de ben llarg. I és que ahir vam agafar el cotxe i vam anar a Carolina del Nord/Tennessee a passar el dia a un parc natural: Great Smoky Mountains National Park. És el primer cop que surto d'Atlanta/Georgia, encara que sé que no serà l'últim :)

Ready?




Fotos:

May 10, 2015

Day 91 - Stone Mountain + Little Five Points


Ahir dissabte va ser un molt bon dia. D'aquells eterns de no parar ni un sol segon i que et tenen tot el dia amb un somriure a la cara. El dia va començar ben aviat. El Sergio va venir a casa on vam cuinar unes quantes "tortitas" i ens van quedar boníssimes. Després vam anar a visitar Stone Mountain. En el vídeo dic que hi ha un relleu que representa presidents...però és mentida. Són líders de la guerra civil, entre ells un president. És un lloc a la vegada turístic i per passar en família, ja que té moltes activitats per nens petits. Després vaig anar a la piscina a passar una hora i mitja (sí, estic ja una mica moreneta :) ) i finalment vaig acabar el dia anant Little Five Points amb l'americà. És un districte de l'est d'Atlanta bastant curiós. Les parets estan plenes de grafitis. Un mica bohemi i alternatiu. Us deixo amb el vlog que vaig anar fent durant el dia.




Us deixo amb fotos també, les últimes són gracioses, mireu-les! En breu tindré les fotos en grup, que en vam fer moltes però amb una càmara que no era meva. Ja faré una entrada especial amb aquelles. Click a read more!


May 8, 2015

Day 90 - Swimming pool

Sí, dia 90. Tres mesos. Ja fa tres mesos que vaig venir aquí. Em costa creure com de ràpid ha passat, la veritat. Ara encara queda mig any més...es diu ràpid, però són dues terceres parts del total. Avui us deixo un vídeo en format de vlog que he fet aquesta tarda mentre anava a la piscina.



Molt probablement demà tindré un nou vídeo :)
 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png

May 4, 2015

Day 86

El semestre ha acabat i la majoria d'alumnes estan ja de vacances d'estiu. Les noies de la casa han marxat i ja tinc nous companys de pis:




 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png