April 27, 2015

Day 76

Divendres vaig tornar a sortir per Buckhead però aquesta vegada va ser molt diferent a l'experiència de fa dues setmanes:




Petons a tots :)
 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png

April 23, 2015

Day 72

Perdoneu que hagi trigat una setmana en fer aquest vídeo, però bé, més val tard que mai.

El divendres passat vaig anar a la meva primera festa de fraternitat. Dins del campus. Res a veure amb el que esparava, la veritat. Sé que alguns ho estaveu esperant així que aquí ho teniu. Us explico què vaig fer, com m'ho vaig passar i l'opinió de l'experiència en el vídeo:




Ara si que ja no em queda res per experimentar de la meva llista...però sempre es pot tornar a repetir.

 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png

April 16, 2015

Day 65 - Cafe 290

He deixat uns dies abans de penjar aquest vídeo per no saturar-vos, però el us explico la meva experiència de dilluns a la nit, a Sandy Springs, en el local Cafe 290, amb la banda de funk Bumpin The Mango. Al final de tot us deixo amb un moment que vaig gravar. El grup cantava cançons originals d'ells, però en va fer un parell o tres de conegudes. Com aquesta que molts segur sabeu quina és ;)



 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png

April 14, 2015

Day 64 - Night Life in Buckhead

Al vídeo d'avui us explico el que vaig fer el dissabte. Vaig anar a casa del meu professor, l'Ian, a celebrar el seu aniversari amb tots els membres del laboratori (foto a sota, com sempre) i vaig sortir de festa. Sí, sí, vaig sortir de festa!


April 12, 2015

Day 62

Us faig un resum de la setmana en el vídeo d'avui. Ahir van passar forces coses i si tinc temps avui mateix faré un vídeo explicant-ho, així que aquesta setmana possiblement cauran més vídeos.




A part de tot això, el dimarts passat vam tenir la reunió de progressos. Jo no tenia absolutament res a presentar...però ara ja tinc """clar""" que he de fer i, tot i que aquesta setmana no m'hi he posat perquè m'he acomodat massa a un ritme de no treballar, dilluns em posaré les piles.
 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png

April 4, 2015

Day 56

Us deixo amb el vídeo del que he estat fent aquests dies. Ja començo a tenir una rutina que fa que em senti molt més cómode i sento que, almenys aquesta setmana, ha estat força completa. No em puc queixar en absolut.






 photo PicMonkeySample12_zpse65b2fc7.png